Algemene voorwaarden

Wijze van bestellen

Op de site van “alles voor baby” kunt u producten bestellen. Als u de bestelling plaatst dient u naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres in te vullen en bij het onderdeel opmerking kunt u aangeven welke dag uw voorkeur heeft om uw bestelling op te halen. Na de bestelling wordt er (op werkdagen) binnen 24 uur contact opgenomen wanneer u de producten kunt afhalen. Neem bij het afhalen uw bestelbevestiging mee die u via e-mail toegestuurd krijgt. U kunt uw bestelling afhalen aan de Oostwal nr.53 of in de winkel aan de Lange Vorst 26-28.

Betalen kunt u contant of met pin. Indien u er de voorkeur aan geeft om via de bank te betalen kan dit alleen voordat u uw bestelling afhaalt. Indien het door u bestelde product niet direct leverbaar is hoort u van ons wanneer het product door ons geleverd kan worden. U houdt dan het recht om uw bestelling op dat moment te annuleren.

Casteleyn alles voor baby levert uitsluitend producten van goede kwaliteit.Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn? Geen nood! Al onze producten worden rechtstreeks van de fabrikant of officiële distributeur voor Nederland betrokken en dat betekent: Het product voldoet aan de Nederlandse wet en veiligheidseisen Service op producten wordt volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd met originele onderdelen voor alle producten geldt een officiële Nederlandse garantie Casteleyn alles voor baby verleent garantie op alle door haar geleverde producten voor zover dit fabricage- en materiaalfouten betreft. De garantietermijn is de termijn die door de fabrikant van het product wordt aangegeven. De garantie betreft kosteloze toezending van vervangende onderdelen of - indien nodig - reparatie of vervanging van het product. Indien mogelijk worden vervangende onderdelen gestuurd. Een artikel dat gerepareerd of vervangen moet worden kunt u goed verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons toe sturen. Binnen de garantietermijn sturen wij het gerepareerde artikel kosteloos retour voor adressen binnen Nederland. De vervoerskosten voor buitenlandse bestemmingen worden op basis van kostprijs berekend. Voeg bij het artikel een kopie van de factuur of een begeleidende notitie met het factuurnummer; er is alleen aanspraak op garantie met deze informatie.

Geen extra verdriet

Mocht je zwangerschap onverhoopt op een verdrietige manier aflopen, dan neemt Casteleyn alles voor baby uiteraard alle ongebruikte artikelen terug tegen de winkelprijs, en ontvang je vanzelfsprekend geen informatie meer.

Tenslotte: Plaatsen van een bestelling betekend dat u akkoord gaat met deze voorwaarden. Heb je vragen, dan kun je ons altijd mailen via de knop 'contact'. Wij zullen alles in het werk stellen je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden en nemen desgewenst telefonisch contact met je op. Prijzen en aanbiedingen zijn geldig zolang ze op de website staan vermeld. Wij doen ons uiterste best de informatie zo accuraat mogelijk weer te geven, maar kunnen incidentele fouten in beschrijvingen en/of prijzen helaas niet geheel uitsluiten. Wanneer blijkt dat er sprake is van een onverhoopte fout in de beschrijving en/of prijs van een artikel dat u heeft besteld, zullen wij altijd contact met u opnemen en u in de gelegenheid stellen de bestelling kosteloos te annuleren of te vervangen door een ander artikel. Prijs- en zetfouten: Mochten er onverhoopt prijs- en of zetfouten voorkomen dan behouden wij ons het recht de order te annuleren.